Produktion von Toren, Zäunen, Bars, Terrassen, Veranden
tel/fax. 011/8211-179, 063/277-124, 063/85-15-109, 063/277-701, 063/11-13-969
Verkauf von fertigen Komponenten und Materialien
tel/fax. 011/8211-179, tel/fax. 011/8211-314, 063/11-13-979, 063/11-18-930


Assoziierten Unternehmen »  

   Firma MADLENIAK dugogodišnji je saradnik firme OGANJ kovano gvožde. Sa sedištem u Parizu cini ekskluzivnog izvoznika svih vrsta proizvoda naše firme.
   Osim ugovaranja poslova i izvoza naših artikala firma MADLENIAK vrši kako projektovanje tako i montažu navedenih artikala. Saradnja koja traje više od jedne decenije garant je uspeha kako firme MADLENIAK tako i naše firme.
   Nakon svih ovih godina saradnje firma MADLENIAK izrasla je u jeddan od nezaobilaznih faktora distribucije proizvoda od kovanog gvožda i celicnih konstrukcija na teritoriji Pariza. Sa zadovoljstvom cekamo naredne zajednicke projekte.

Madleniak - site

   Trecu godinu za redom ulogu glavnog izvoznika naših proizvoda na taritoriji Beca i veceg dela Austije preuzela je firma STAHLSCHMIEDE sa sedištem u Becu.
   Nakon uspešne prve i druge godine saradnje usledila je kriza koja je pogodila sve proizvodne i ekonomske subjekte u svetu pa tako i u Austriji što se odrazilo na obim izvoza u tu zemlju. Nakon meseci stagniranja izvoz preko firme STAHLSCHMIEDE je ponovo aktiviran sa tendencijom daljeg porasta.
   Možemo se pohvaliti da smo preko firme STAHLSCHMIEDE realizovali posao za jednog od najuglednijih preduzetnika u Austriji.

Saradnja se nastavlja...

Stahlschmiede

   JEEP COMMERCE, firma koju ne treba posebno predstavljati. Naš najveci uvoznik, proizvodac i distributer celicnih i aluminijumskih proizvoda u Srbiji, ako ne i na Balkanu.
   Dugogodišnja saradnja ostvarena je na polju nabavke potrebnog repromaterijala za izradu naših proizvoda a sa druge strane distribucije naših poluproizvoda u prodajnim salonima JEEP COMMERCE-a.
   Lasersko secenje celicnih limova u mnogome je ubrzalo i pospešilo izradu raznih vrsta konstrukcija koje prvenstveno izvozimo u Francusku a za ciju je izradu potreban izuzetan kvalitet.

Jeep commerce

   U narednom periodu verujemo da za METALCINKARU iz Cuprije nece biti potrebno dodatno reklamiranje s'obzirom da je kao firma postala sponzor naše košarkaške reprezentacije. To samo govori o velicini i ozbiljnosti firme koja kao svoju primarnu delatnost vrši antikorozivnu zaštitu metalnih poluproizvoda i proizvoda.
   Upravo je na tom polju i ostvarena saradnja izmedu naše dve firme. Nama su kao firmi koja se bavi izradom kovanih i metalnih proizvoda uvek potrebna antikorozivna rešenja koja se u najboljem kvalitetu mogu naci u firmi METALCINKARA.
   Toplo cinkovanje ce uvek biti naš savet pri narucivanju naših proizvoda jer isto za same proizvode obezbeduje dugotrajan vek.

Metalcinkara

   STEF TRANS d.o.o. je kompanija koja je osnovana 1999. godine sa sedistem u Cacku.
    Aktivnosti firme STEF TRANS d.o.o. obuhvataju transport robe u drumskom saobracaju, carinskom posredovanju, skladištenju i daljoj distribuciji robe.
   Saradnja naše dve firme se zasniva na transportu naših proizvoda van granica naše zemlje.
   Tacnost i kvalitet voznog parka osnovni su komplimenti koje možemo uputiti našim višegodišnjim saradnicima.

Steftrans

   Zadovoljstvo nam je da na ovu stranicu postavimo i banner firme SPIN iz Kragujevca. Nakon nepune godine saradnje ostvarili smo pravi prijateljsko-poslovni odnos u cijem maniru planiramo i dalje da saradujemo.
   Kao distributer najkvalitetnijih boja mnogih inostranih proizvodaca SPIN je postao naš glavni dobavljac i proizvodac specificnih vrsta boja potrebnih za završnu obradu pri izradi proizvoda od kovanog gvožda.
   Osim zahtevnih kriterijuma koje imamo jedna od pogodnosti u našoj saradnji je i isporuka boje na adresu firme što u mnogome olakšava planiranje isporuke.

Spin

Design by nodcom.info © OGANJ kovano gvozdje 2012

Bookmark to: Digg Bookmark to: Searchles Bookmark to: Openfaves Bookmark to: Technorati Bookmark to: Propeller Bookmark to: Yahoo Bookmark to: Blinklist Bookmark to: Backflip Bibsonomy to: Bibsonomy Bookmark to: Linkagogo Bookmark to: Slashdot Bookmark to: Spurl Bookmark to: Buddymarks Bookmark to: Jumptags Bookmark to: Ask Bookmark to: Mylinkvault Bookmark to: A1-webmarks Bookmark to: BookmarkTracker Bookmark to: Diigo Bookmark to: Twitter Bookmark to: Oyax Bookmark to: Syncone Bookmark to: Facebook Bookmark to: Mixx Bookmark to: myVmarks Bookmark to: Ma.Gnolia Bookmark to: Corank Bookmark to: Megite Bookmark to: Squidoo Bookmark to: Reddit Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon Bookmark to: Google Bookmark to: Myspace Bookmark to: IndianPad Bookmark to: Connotea Bookmark to: Wirefan Bookmark to: ThisNext Bookmark to: Swik Bookmark to: Mr. Wong Bookmark to: Faves Bookmark to: Simpy Bookmark to: Newsvine Bookmark to: Bmaccess Bookmark to: Netvouz Bookmark to: Folkd